Despre noi

Casa Italia este marcă înregistrată a companiei PERCIULEAC-IMPEX care propune pe piața Moldovei uși de înaltă calitate atît de interior cît și de exterior de la cei mai buni producători italieni.
Noi sîntem distribuitorii oficiali ai producției Gruppo Door 2000, o companie notorie la nivel mondial în producerea ușilor de interior laminate și cele cu furnir. Ușile propuse de către compania noastră sînt în totalitate ecologice, fiind folosite materiale reciclabile și tehnologii de vopsire inedite. Toate vopselele sînt ecologice deoarece sînt produse pe bază de apă.
Ușile Door 2000 se spală ușor, sînt rezistente la zgârieturi, nu își schimbă culoarea și sînt rezistente în timp. Gama colecțiilor este una diversificată pe categorii de clasă și preț, ceea ce răspunde tuturor cerințelor consumatorului.
Casa Italia vă propune soluții inedite pentru a realiza un design excelent pentru casa dumneavoastră propunînd uși glisante, uși cu bălămăli ascunse și uși ‚salva spazio’.
În prețul ușii este inclusă carcasa, ancadramentul, canatul, bălămălile și lacătul. Deasemenea compania își asumă responsabilitatea de livrare și instalare a ușii.