UŞĂ BLINDATĂ CU ÎNCUIETOARE ELECTRONICĂ MOTORIZATĂ

Protejarea locului în care trăim este de importanță primară din cauza emoției profunde și legătura sentimentală pe care o avem cu ea.

Potrivite pentru clădirile noi, cât și cele existente cu încuietori anti-intruziune, chei și mai recent sisteme de control al accesului, lucrează cu tine pentru a construi soluții personalizate și flexibile.

Datorită sistemului "dublu funcțional", care combină într-o singură încuietoare - la fel ca și la mașini - funcțiile automate și manuale, ușile noastre oferă o mai mare practicitate comparativ cu ușile tradiționale, dar menține controlul de deschidere garantat de dispozitivul de blocare mecanică.

De aceea, această tehnologie simplifică unele acțiuni zilnice, cu condiția să fie clar folosită și să evitați riscul oricăror implicări electronice care ar putea afecta libertatea dvs. de acțiune. Închiderea automată deșteaptă activează sistemul și angajează toate zăvoarele până se blochează complet.

O uşă unică în lume.
Elettra: tehnologie revoluţionară, disponibilă în funcţie de tendinţele din design.
Funcţională, simplă şi sigură, Elettra are la bază sistemul Keyless System, un sistem electronic automat, conceput în mod sofisticat, care permite intrarea sau ieşirea cu uşurinţă din propria casă fără utilizarea cheii tradiţionale. Acest sistem de siguranţă inovator permite control activ al accesului în casă, datorită unui microcip care trimite un semnal porţii. Fiecare microcip este prevăzut cu un cod unic şi imposibil de clonat, ales din combinaţii infinite, care permite uşii Elettra să recunoască fiecare acces unic.